Platforma party! Organiziramo (spletno) srečanje raznašalk in raznašalcev hrane

Woltovci in Glovovci, pozor! Vabljeni, vabljene na naše spoznavno srečanje!

December je čas za druženje s sodelavkami in sodelavci, zato organiziramo srečanje, ki bo potekalo prek spleta oziroma na zoomu.

Ali poznate svoje kolegice in kolege? Vsi ste na istih ulicah, velikokrat švigate drug mimo drugega in nimate časa za pogovor … Zdaj pa imate priložnost, da se spoznamo in izmenjamo svoje izkušnje.

Je plača (zaenkrat) ok? Ste radi sami svoji šefi, ki si poljubno določate svoj urnik? Kako pa poteka vaše delo, ko dežuje ali sneži? Kako se pripravljate na zimo? Kaj se zgodi, ko imate na delu nesrečo? Ali vaše stranke razumejo, da se kava kdaj tudi polije? Na koga se lahko obrnete v primeru težav?

Na srečanju bomo iskreno in brez zadržkov delili svoje izkušnje z delom za Wolt in Glovo, si izmenjali informacije, kaj je pri tem fino, ali pa skupinsko jamrali.

Delo zna biti včasih naporno, celo osamljeno, zato se spoznajmo in podružimo. Vsi smo na istem kolesu!

Z nami bo tudi pravnica, ki bo nudila nasvete vsem, ki jih potrebujete, in sicer denimo o tem, kaj storiti, ko pride do nesreče na cesti, kako je z bolniško odsotnostjo, ali vam pripada pravica do odmora in malice, kako je s plačilom popravila kolesa/motorja/avta, ki ga uporabljate za delo in podobno.

Pridružite se prednovoletnemu srečanju, namenjenemu vsem, ki delate kot raznašalke in raznašalci hrane za Wolt ali Glovo.

Na zoomu se dobimo 8. decembra ob 15:00. Link: https://us06web.zoom.us/j/81981317993…