Potujoča šola sindikalizma – postaja Koper

Si brezposeln_a in imaš dovolj, da se vsi obnašajo do tebe, kot da si len_a in brez znanja? Te jezi čakanje na Zavodu za zaposlovanje in začasne, negotove zaposlitve, ki so na voljo? Ti je blizu kritično razmišljanje in vrednote, kot so solidarnost, dostojno delo in človekove pravice?

Ekipa Sindikata Mladi plus potuje po Sloveniji in organizira brezplačna zanimiva izobraževanja, delavnice in druge aktivnosti: vse o sindikalizmu, delavskih pravicah, aktivnem državljanstvu, zaposlovanju in še marsikaj drugega. Za motivirane in  radovedne mlade med 15. in 29. letom starosti.

Dobimo se med 23. marcem in 6. aprilom  v Kopru, v Centru Mladih Koper na Gregorčičevi ulici 4, kjer bomo med drugim spoznali tudi osnove video produkcije, v organizaciji Kulturno izobraževalnega društva Pina.

Naše aktivnosti bodo sestavljene iz več vsebinskih sklopov, ki jih navajamo spodaj, medtem ko se na dogodek lahko prijaviš TU. Možnost prijav je odprta do nadaljnjega.

Mladi in mladinski sektor, aktivno državljanstvo in participacija mladih, vstop na trg dela (23.3.2017)

Različne oblike dela, dostojno in prekarno delo, diskriminacija pri delu, sindikalizem in Sindikat Mladi plus (24.3.2017)

Specifična vsebina – osnove video produkcije, v sodelovanju s Sindikatom Mladi plus vodi kulturno izobraževalno društvo PiNA (27.3., 28.3., 29.3., 30.3. in 3.4.2017)

Mladim prijazno podjetje (4.4. in 5.4.2017) 

Za kosilo/prigrizek s kavo in čajem bo poskrbljeno.

P. S.: Te skrbi, da se ti ne bo uspelo udeležiti prav vseh aktivnosti? Te bolj zanima le ena tema? Imaš dodatno vprašanje? Piši nam na kazipot@mladiplus.si in našli bomo rešitev, ki Ti bo ustrezala.

“Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.”