Delavnica Najboljši nasvet je tisti, ki si ga daš sam. Kako???

Sindikat Mladi plus vabi na delavnico Najboljši nasvet je tisti, ki si ga daš sam. Kako???, ki bo potekala v torek 16. 12. 2014 ob 17h. Delavnica ponuja praktične vaje in načine kako lahko na enostaven in zabaven način naredimo prvi korak k temu, da začnemo iskati vire pomoči v nas samih.

Pri delu/študiju/zasebnem življenju se nas večina občasno sreča z neuspehom, občutkom nemoči, pasivnosti, željo po vdaji, ipd. V takšnih trenutkih, ko nismo v najboljši formi je težko poiskati ali videti lastne kvalitete in močne strani, saj obstaja dvom ali jih sploh imamo. Zelo težko je npr. napisati motivacijsko pismo, v katerem naj bi poudarili svoje dobre plati ali pa najti motivacijo za nov začetek ali nadaljevanje npr. pisanja diplome. Delavnica ponuja praktične vaje in načine kako lahko na enostaven in zabaven način naredimo prvi korak k temu, da začnemo iskati vire pomoči v nas samih. Delavnica je namenjena vsem, ki si v življenju želijo stopiti korak naprej v trenutni situaciji in ki želijo doseči kakršno koli spremembo na katerem koli področju.

Delavnico bo vodila A. Biba Rebolj, v rešitev usmerjena terapevtka (pripravnica)
Datum in ura: torek16.12. 2014 ob 17h. Delavnica bo predvidoma trajala 90 minut.
Lokacija: Zveza svobodnih Sindikatov Slovenije (ZSSS), Dalmatinova 4, Ljubljana (poglej na zemljevidu)
Prijave: Delavnica je brezplačna, število mest pa je omejeno, zato so obvezne prijave na e-mail: info@mladiplus.si. Prijave sprejemamo do dneva pred delavnico. Ne čakaj, prijavi se:). Sindikat Mladi plus