Enodnevna delavnica: Novoletne bilance in zaobljube

December, zadnji mesec v letu, ni samo mesec praznovanj, okrašenih ulic in izmenjave daril. A to ni vse. Če ste med tistimi, ki se ob koncu leta zamislite nad svojim napredkom v skoraj preteklem letu, torej naredite nekakšno bilanco ali obračun s samim seboj, verjetno veste, da to lahko prinese tako veselje in ponos, kot tudi neprijetne občutke, razočaranje, jezo ali žalost, zaradi načrtov izpred leta dni, ki niso bili realizirani. Kotizacija.

Če bi želeli spoznati, kateri so pogosti vzroki razočaranj in neprijetnih občutkov ob opravljeni bilanci iztekajočega se leta, ter bi želeli za prihajajoče leto izdelati načrte, ki ne bodo ostali le črke na papirju, je naša decembrska delavnica kot ustvarjena za vas.

Datum in ura delavnice: torek, 10.12. ob 17.00

Trajanje delavnice: 120 minut

Cena delavnice: 15€, študenti: 10€

Lokacija delavnice: Hiša Srce, Židovska steza 6, Ljubljana

Potek in cilji delavnice: Na delavnici bomo spoznali, zakaj nas obračuni in zaobljube lahko spravijo v slabo razpoloženje, kaj so najpogostejši vzroki za to, da so naši plani ostali nerealizirani ter na kakšne načine se lahko temu izognemo. Odkrivali bomo, na kakšen način je najbolje zastavljati cilje za prihodnost, oziroma kaj omogoča njihovo realizacijo. Posvetili se bomo tudi nevarnosti primerjanja z drugimi ter odkrili način, kako lahko objektivno spremljamo svoj napredek. Delavnica vas bo torej opremila s spoznanjem o tem, česar si resnično želite ter na kakšen način boste to tudi dosegli.

Za delavnico so obvezne predprijave na e-mail srce@svetovalnica.com, Preko e-maila sem na voljo tudi za morebitna vprašanja ali za dogovor za osebno srečanje.

Delavnice bom izvajala Alja Fabjan, integrativna psihoterapevtka in doktorandka zakonske in družinske terapije.