Predavanje v Celju 28. 10. Decent Project for Decent Work

ZSSS v sklopu projekta Decent Project for Decent Work vabi na predavanje dr. Valentine Franca. Predavanje bo v ponedeljek 28. oktobra 2013 ob 17. uri v prostorih Fakultete za management v Celju, Ljubljanska cesta 5a (mala predavalnica). Predavanje je brezplačno, svojo udeležbo pa prosim najavite s prijavo na e-mail decent.project@sindikat-zsss.si. Vsebina:

»V časih, ko je stopnja brezposelnosti mladih v Sloveniji višja kot kdaj koli prej, in ko se pogodbe za nedoločen čas mladim le redno ponujajo v podpis, je nujno biti dobro informiran o trenutnem stanju na trgu dela. Vse več mladih dela na podlagi pogodb za določen čas, preko avtorskih in podjemnih pogodb, nekateri pa na boljše čase čakajo v evidenci brezposelnih na Zavodu RS za zaposlovanje.
Pa veste, katere pravne podlage za delo poznamo v Sloveniji? Veste, kakšne ukrepe aktivne politike zaposlovanja izvaja naša država? Vam je poznan status ekonomsko odvisne osebe, ki ga uvaja novi Zakon o delovnih razmerjih?

Odgovore na zgornja vprašanja vam bo ponudila predavateljica dr. Valentina Franca, v ponedeljek 28. oktobra 2013 ob 17. uri v prostorih Fakultete za management v Celju, Ljubljanska cesta 5a (mala predavalnica). Predavanje je brezplačno, svojo udeležbo pa prosim najavite s prijavo na e-mail decent.project@sindikat-zsss.si.

Lepo vabljeni!«

Vir: Decent Project for Decent Work – Facebook