Dogodek 23. 10. 2013: Jamstvo za mlade – kaj bo država naredila za vas?

Na dogodku, ki ga v sklopu kampanje Jamstvo za mlade, organiziramo Mladinski svet Slovenije, Mreža MaMa, Sindikat Mladi plus in Študentska organizacija Slovenije, boste slišali KAJ BO DRŽAVA NAREDILA ZA VAS in še več. S pristojnima ministroma, dr. Anjo Kopač Mrak in dr. Jernejem Pikalom, boste o tem lahko tudi razpravljali. V sredo, 23.oktobra 2013 ob 12:00 (predavalnicaItak) na Študentski areni.

»Ne sprašujte kaj lahko država naredi za vas, ampak kaj lahko vi naredite za državo!« je sporočilo, ki ga mnogokrat direktno ali med vrsticami odločevalci sporočajo mladim.

Tokrat bo drugače!

Na dogodku, ki ga v sklopu kampanje Jamstvo za mlade, organiziramo Mladinski svet Slovenije, Mreža MaMa, Sindikat Mladi plus in Študentska organizacija Slovenije, boste slišali KAJ BO DRŽAVA NAREDILA ZA VAS in še več. S pristojnima ministroma, dr. Anjo Kopač Mrak in dr. Jernejem Pikalom, boste o tem lahko tudi razpravljali.

V sredo, 23. oktobra 2013 ob 12:00 (predavalnica Itak) bomo na Študentski areni tudi zato, da slišimo kaj si mislite o ukrepih države za spodbujanje zaposlovanja mladih.

Izkoristite priložnost, da postavite vprašanje, komentirate, izpostavite, razpravljate, kritizirate ali pohvalite tisto kar bo DRŽAVA NAREDILA ZA VAS, in to neposredno tistim, ki odločajo.

Ministra nam bosta predstavila program Jamstvo za mlade 2014 – 2020. Program je namenjen spodbujanju zaposlovanja mladih in je usmerjen v reševanje ključnih problemov mladih na trgu delovne sile.

Tisti, ki se nam boste pridružili v sredo, pa boste deležni tudi prvih kosov Jamstva za mlade pri nas. Vabljeni na torto!

Mladinski svet Slovenije,
Tea Jarc, predsednica
Mreža MaMa,
Uroš Skrinar, direktor

Sindikat Mladi plus,
Sanja Leban Trojar, predsednica

Študentska organizacija Slovenije,
Mitja Urbanc, predsednik