Predavanje v Kopru 15. 10. 2013: Kako najti dostojno delo?

“Decent Project for Decent Work” v torek, 15. 10. 2013, ob 17h v Kopru pripravlja predavanje “Kako najti dostojno delo?” s predavateljico Vesno Miloševič. Prijave na decent.project@sindikat-zsss.si. Več…

V okviru projekta »Decent Project for Decent Work« pripravljamo cikel predavanj, namenjenih mladih, ki vstopajo na trg dela. Predavanje z naslovom »Kako najti dostojno delo?« se bo odvilo v torek, 15. oktobra 2013, ob 17. uri v prostorih Fakultete za management v Kopru (predavalnica 3).

Z Vesno Miloševič, magistrico managementa in strokovnjakinjo za zaposlovanje mladih, boste spregovorili: o iskanju dostojnega dela, kako v današnjem času najti dostojno delo, kako pristopiti do pravih delodajalcev ter kako najti tudi skrita delovna mesta. Prikazali bomo, na kakšen način bodoče sodelavce iščejo zaposlovalci in kaj od kandidatov za delo pričakujejo. Predavateljica vam bo predstavila tudi: ukrepe aktivne politike zaposlovanja in subvencije, ki jih lahko uporabijo mladi brezposelni, da izboljšajo svojo konkurenčnost ter tiste ukrepe, ki so namenjeni delodajalcem za zaposlovanje mladih.

Udeležba na predavanju je brezplačna, zainteresirane osebe pa prosimo za najavo udeležbe na e-mail decent.project@sindikat-zsss.si.

Vir: Decent Project for Decent Work FB