Vabilo na posvet: Pravica evropskih državljanov do dela in zaposlitve

Mreža Mama 4. 10. 2013 v Celju organizira dogodek EU Si ti: Delo me zaposluje Pravica evropskih državljanov do dela in zaposlitve.

Letos praznujemo evropsko leto državljanov. Evropska unija je leto posvetila vsem nam, EU državljankam in državljanom. V sklopu projekta EU dogodki po Sloveniji – EU Si ti, organiziramo več dogodkov, med drugim tudi pet večjih regionalnih posvetov.

6. oktobra v Evropi obeležujemo evropski dan zaposlovanja, zato bomo okoli tega dneva izpostavili, za vse državljane in državljanke pomembno pravico za prihodnost, pravico do dela in zaposlovanja. S strokovnjaki, predstavniki civilnodružbenih in izobraževalnih institucij ter odločevalci bomo spregovorili o prihodnosti dela in zaposlovanja v Evropski uniji (Program.pdf).

Besedo boste dobili tudi vi, zato prav lepo vabljeni, da se nam pridružite na četrtem javnem posvetu: EU Si ti: Delo me zaposluje! Pravica evropskih državljanov do dela in zaposlitve, ki bo 4. oktobra 2013 v Celju, na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije, Mariborska cesta 7.

V razpravi lahko aktivno sodelujete že od 20. septembra preko spletnega posvetovanja. Vprašanja govorcem, svoja mnenja ali predloge lahko oddate na spletni strani www.eu-dogodki.si/forum/.

Udeležba na posvetu je brezplačna, vendar vas prosimo, da do 1.10. 2013 pošljete prijavo preko spletne strani ali na elektronski naslov prijave@mreza-mama.si in potrdite udeležbo.

Veselimo se vaše udeležbe!