Cikel delavnic – Prtljaga iz otroštva

Cikel delavnic “Prtljaga iz otroštva” je namenjen vsem, ki jih zanima razvoj človeka in ki jih zanima, kako izkušnje iz otroštva vplivajo na naše mišljenje, čustvovanje in delovanje v odraslosti. Na ciklu delavnic bomo poglobljeno spoznavali sebe, naše miselne in čustvene vzorce ter raziskovali, kaj je tisto, kar je na nas vplivalo.
Z novim študijskim letom pripravljamo nov cikel 5-ih delavnic ˝Prtljaga iz otroštva˝. Cikel delavnic je namenjen vsem, ki jih zanima razvoj človeka in ki jih zanima, kako izkušnje iz otroštva vplivajo na naše mišljenje, čustvovanje in delovanje v odraslosti. Na ciklu delavnic bomo poglobljeno spoznavali sebe, naše miselne in čustvene vzorce ter raziskovali, kaj je tisto, kar je na nas vplivalo.

Rezultat:
Boljše razumevanje sebe, zavedanje tega kdo smo in kaj nas je tekom let oblikovalo.

Teme:
Razvoj otroka, miselni vzorci oz. avtomatske misli, stanja jaza, življenjski scenarij, odnosi z drugimi in teorija navezanosti.

Delavnice bodo zajemale predvsem praktične naloge pa tudi predstavitev ustrezne teorije.

Datumi izvedbe delavnice:
Torki od 17.30 do 19.30.

8.10.2013
15.10.2013
22.10.2013
29.10.2013
5.11.2013

Lokacija delavnic: Študentska hiša SRCe, Židovska steza 6, Ljubljana

Cena: 60 eur za cikel delavnic za študente in 120 eur za zunanje obiskovalce.

Za delavnico so obvezne predprijave na e-mail srce@svetovalnica.com, in sicer do nedelje, 6. 10. 2013. V prijavo dopišite osnovne podatke, potrebne za izdajo računa (ime, priimek, naslov) in morebitna vprašanja.