Predavanje 24. 9. 2013: Zaposli se!

Te zanima, katere ukrepe in subvencije lahko uporabiš kot mlada oseba in s tem pridobiš konkurenčno prednost? Kateri ukrepi za zaposlovanje mladih so namenjeni delodajalcem in kako jih opozoriti nanje?

Na Sindikatu Mladi plus smo pripravili predavanje »Zaposli se!«namenjeno mladim brezposelnim, študentom in dijakom zaključnih letnikov in tistim mladim, ki (počasi) vstopajo na trg dela. Vabljeni pa seveda tudi vsi ostali, ki vas tematika zanima. Predavanje z naslovom »Zaposli se!« bo potekalo v torek, 24. septembra 2013, ob 18. uri v prostorih Hiše rešitev za mlade Srce, na Židovski stezi 6 v Ljubljani.
Magistra Vesna Miloševič, strokovnjakinja za zaposlovanje mladih in strokovni sodelavec Sindikata Mladi plus Želimir Stanić, vam bosta predstavila ukrepe Aktivne politike zaposlovanja, ki lahko povečajo vašo zaposljivost. Izvedeli boste, kaj je to Zavod RS za zaposlovanje in kaj dela, kaj pravzaprav so programi Aktivne politike zaposlovanja in kdo je upravičen do njih. Predavatelja vam bosta predstavila ukrepe za usposabljanje in izobraževanje, za zaposlovanje ter samozaposlovanje. Izvedeli boste tudi, kako lahko uporabite te programe in ukrepe ter na koga se lahko obrnete za pomoč.
Predavanje je brezplačno, vendar je število mest omejeno, zato so sprejemamo obvezne prijave na e-mail info@mladiplus.si do dneva pred predavanjem.

Vabljeni:).