Predavanje 26. 9. 2013: S pravo socialno mrežo do zaposlitve

V okviru projekta »Decent project for decent work« se bo v septembru izvedlo že četrto predavanje iz cikla, namenjenega mladim, ki vstopajo na trg dela. Predavanje z naslovom »S pravo socialno mrežo do zaposlitve« se bo odvilo v četrtek, 26. septembra 2013, ob 18. uri v prostorih Študentske hiše SRCe na Židovski stezi 6 v Ljubljani. Z magistro Vesno Miloševič, strokovnjakinjo za zaposlovanje mladih, boste spregovorili o načinih izboljšanja svojih zaposlitvenih možnosti.

Predavateljica vam bo razložila vse o sodobnih načinih iskanja dela s pomočjo uporabe socialnih omrežij kot so Facebook, Twitter in LinkedIn ter o tem, kako ta omrežja izkoristiti v svoj prid in si z njihovo pomočjo izgraditi pozitivno javno podobo. Spregovorili bomo tudi o načinih pridobivanja socialnega kapitala, gradnje socialne mreže ter o pomembnosti aktivnega udejstvovanja in odprtosti posameznika za pridobivanje novih znanj in poznanstev.

Udeležba na predavanju je brezplačna, zainteresirane osebe pa prosimo za najavo udeležbe na e-mail decent.project@sindikat-zsss.si.