Vabilo na delavnico 24.4.: ”V čem sem boljši/a od ostalih kandidatov za delo? Skrajšajmo čas iskanja zaposlitve!”

Se tudi vi sprašujete o pomenu pridobivanja in beleženja formalnih in neformalnih delovnih izkušenj? Vas je vedno zanimalo, kako poteka mreženje in organiziranje mladih? Morda že (pre)dolgo iščete zaposlitev?

Vabimo vas, da po odgovore na zgornja vprašanja pridete na prvo delavnico v okviru projekta »Decent project for decent work«, na kateri bomo spregovorili o samem načinu in pomenu pridobivanja ter beleženja formalnih in neformalnih delovnih izkušenj. Dotaknili se bomo vprašanja, kako graditi svojo kariero in povečati svojo zaposljivost. Odkrili bomo, kaj sploh so naše kompetence, kako pomembna je posameznikova aktivnost pri iskanju zaposlitve in na katere načine lahko razširimo svojo socialno mrežo. Poleg tega bomo izpostavili še pomen mreženja in organiziranja mladih in se posvetili neformalno pridobljenemu znanju, ki lahko obogati posameznikov življenjepis in s tem močno skrajša čas iskanje prve zaposlitve.

Delavnica se bo odvila v sredo, 24. aprila 2013, ob 18. uri na Židovski stezi 6, v Ljubljani (Študentska hiša SRCe). Predavala bo Vesna Miloševič, strokovnjakinja za zaposlovanje mladih.

Delavnica je brezplačna. Svojo udeležbo prosim potrdite na e-mail decent.project@sindikat-zsss.si.