Vabilo na predavanje 28. 3.: “Delo in prakse v tujini”

Najti delo v Sloveniji je vse težje, zato verjamemo, da je marsikdo že pomislil na tujino. Praktično usposabljanje v tujini lahko dopolni vaš življenjepis, zato vam bomo predstavili možnosti, ki se vam ponujajo – tako za družboslovce kot tudi naravoslovce. Kaj pa redna zaposlitev v tujini? Tudi to področje poznamo! Kje začeti, kako pridobiti vize in odgovore na vsa druga pomembna vprašanja bomo predstavili na predavanju “Delo in prakse v tujini”.

Predavanje “Delo in prakse v tujini” bo v četrtek, 28. marca 2013, ob 18h na Židovski stezi 6, kjer domuje Študentska hiša SRCe (poglej na zemljevidu). Predavanje organizirata Sindikat Mladi Plus in Študentska svetovalnica, z vami pa bo Živa Cotič, strokovna sodelavka Sindikata Mladi plus. Obvezna je predhodna prijava udeležbe na naslovu info@mladiplus.si,najkasneje 1 dan pred predavanjem. Število mest je omejeno, zato pohiti!***

Se vidimo,
Ekipa Sindikata Mladi plus in Študentske svetovalnice

ps.- Tisti pa, ki vas zanimajo študij in izmenjave v tujini “Študij in izmenjave v tujini” – ne zamudite predavanja en dan prej. Vabilo najdete tukaj.