Cikel delavnic samopodobe

Naša partnerska organizacija Študentska hiša SRCe v februarju organizira cikel delavnic samopodobe. Samopodoba je namreč pomemben del naše osebnosti, ki vpliva na to, kako se v določenem trenutku počutimo, kako razmišljamo in kako se vedemo. Cikel delavnic je namenjen vsem, ki bi želeli izvedeti kaj več o svoji samopodobi ter graditi boljšo samopodobo, spodbujati samozavest in samospoštovanje. Delavnice bodo potekale vsak torek od 17.30 do 19.30, začele pa se bodo z 12.2.2013. Več informacij in obvezne prijave do 10.2.2013 na: srce@svetovalnica.com.

Samopodoba je pomemben del naše osebnosti, ki vpliva na to, kako se v določenem trenutku počutimo, kako razmišljamo in kako se vedemo. Posledično vpliva na vsa področja našega življenja – na naše odločitve, karierno pot, medosebne odnose in tudi na lastno zadovoljstvo z življenjem. Cikel delavnic je namenjen vsem, ki bi želeli izvedeti kaj več o svoji samopodobi ter graditi boljšo samopodobo, spodbujati samozavest in samospoštovanje.

Kako bo sestavljen cikel?

Cikel delavnic sestavlja 5 delavnic.

Kdaj se bo cikel odvil?

Delavnice bodo potekale vsak torek od 17.30 do 19.30, začele pa se bodo z 12.2.2013.

Termini delavnic:

12.2.2013
19.2.2013
26.2.2013
5.3.2013
12.3.2013

In pa še malo podrobneje?

Vsaka delavnica je namenjena posebni temi, kjer člani aktivno sodelujejo v raziskovanju in izboljševanju lastne samopodobe, tako individualno kot tudi skupinsko. Delavnice bodo zajemala predstavitev teorije, ki bo podprta s praktičnimi vajami.

Osnovni cilji delavnic so raziskovanje samega sebe, razumevanje samega sebe ter večje sprejemanje samega sebe.

Vsaka delavnica bo zajemala:
1. Na delavnici bomo spoznavali, kaj je samopodoba in predstavili model samopodobe. Raziskovali bomo lastno samopodobo. Ob koncu prve delavnice bomo izvedli sproščanje z vizualizacijo.
2. Delavnica bo namenjena raziskovanju dejavnikov, ki vplivajo na gradnjo samopodobe. Govorili bomo tudi o povezavi med samopodobo in transakcijsko analizo oz. ego stanji ter življenjskimi pozicijami.
3. Samopodoba in misli – kako naše misli vplivajo na samopodobo ter kako z mislimi ravnati.
4. Samopodoba in spremljajoča čustva do sebe, drugih in sveta.
5. Delavnica bo namenjena gradnji samopodobe, ˝pogledu v prihodnost˝ in evalvaciji delavnic. Spoznali bomo tehniko iskanja notranjih virov Krog odličnosti.

Vas zanima pa niste prepričani, če je cikel primeren za vas?

Vse, ki bi vas delavnice zanimale, pa se vam zdi, da še nimate dovolj informacij oz. odgovorov, lahko le-te pridobite na brezplačnem predstavitvenem srečanju, ki bo 5.2. ob 19.00 v Študentski hiši SRCe ali preko maila srce@svetovalnica.com
Delavnico bo vodila: Mojca Majerle, univ.dipl.psih. in specializantka integrativne psihoterapije.

Cena cikla delavnic: študentje 30€, drugi 90€

Več informacij in obvezne prijave do 10.2.2013 na: srce@svetovalnica.com

Študentska hiša SRCe