Članarina 2013

Dragi člani,

Sindikat Mladi plus je bil ustanovljen leta 2011 in je ves ta čas temeljil na brezplačnem članstvu in prostovoljnem delu večine aktivistov. Vašega članstva smo zelo veseli, prav tako pa smo veseli vašega velikega zanimanja za vse aktivnosti in storitve, ki jih nudimo. Ker si želimo svojim članom zagotavljati kar najboljše storitve in ker vam želimo biti stalno na razpolago – za izvajanje teh storitev pa ob neprestanem večanju članstva potrebujemo zunanje strokovnjake in sodelavce, smo se na Sindikatu Mladi plus odločili, da z začetkom leta 2013 uvedemo simbolično članarino – 1 evro na mesec. Za ceno 1 EUR mesečno, kar je manj kot 1 kava na mesec, dobite ugodnosti, ki so sicer veliko dražje – od pravnega do kariernega svetovanja ter kupa popustov s člansko izkaznico.

Zato smo vam preko e-pošte v januarju poslali položnico za letno članarino v Sindikatu Mladi plus (12 x 1 EUR = 12 EUR za leto 2013). S plačilom članarine si zagotovite pravno svetovanje, karierno svetovanje, svetovanje o zaposlitvah in plačanih pripravništvih v tujini, obisk na delavnicah ter popuste, ki jih uveljavljate s člansko izkaznico.
Prosimo, da znesek poravnate do 15. 2. 2013. Po plačilu boste domov prejeli nalepko za leto 2013, ki jo nalepite na svojo člansko izkaznico in ji s tem podaljšate veljavnost še za eno novo leto. Za vsakršna vprašanja smo vam vedno na voljo na info@mladiplus.si.

KAJ DOBIM ZA TA DENAR?

Veliko in še več :). Za ceno nižjo od 1 kave na mesec, vam bomo zagotovili:
– pravno svetovanje
– karierno svetovanje
– svetovanje o zaposlitvah in plačanih pripravništvih v tujini
– ogromno popustov v trgovinah, salonih, pri naročnini na časopise, pri frizerju, kozmetiki, v avtomobilizmu, knjigarnah, za tečaje, za šport, rekreacijo in še mnoge druge ugodnosti v skoraj vsakem slovenskem kraju
– organizacijo kvalitetnih delavnic in predavanj v slovenskem prostoru
– pošiljanje mesečnih obvestil in priložnosti za delo preko e-pošte
– objavljanje prostih delovnih mest in pripravniških mest na naših spletnih straneh
– odgovarjanje na vaša vprašanja preko e-pošte.

Hvala.

Vaš Sindikat Mladi plus,
Član Svobodnega sindikata Slovenije (SSS)
info@mladiplus.si