Predavanje »Tujina vabi« 22. 1. 2013

Po uspešno izvedenem predavanju v decembru, smo se odločili, da predavanje o tujini in vseh možnostih, ki vam jih ponuja, ponovimo. Če vas torej zanima študij v tujini ali zgolj izmenjava, če želite redno delati v tujini ali pa se udeležiti študijske prakse, ki bo obogatila vaš življenjepis – predavanje TUJINA VABI je odlična priložnost, da se oborožite z novimi informacijami!

Sindikat Mladi Plus in Študentska svetovalnica vas vabita na predavanje, kjer vam bomo predstavili tujino v vseh njenih razsežnostih in seveda odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Predavanje bo potekalo v torek, 22. januarja ob 18h, v Študentski hiši SRCe na Židovski stezi 6 (Lokacijo si poglej na zemljevidu). Predavala bo Živa Cotič, ki v okviru Zavoda Študentska svetovalnica že več svetuje študentom prav na področju študija in dela v tujini, v sodelovanju z ekipo Mladi Plus.

Predavanje je brezplačno za vse člane Sindikata Mladi plus, podpornike Študentske svetovalnice in ostale zainteresirane, vendar ob predhodni prijavi. Obvezna predhodna prijava na info@mladiplus.si, najkasneje en dan pred dogodkom – enostavno pošlji ime in priimek ter željo po udeležbi na e-mail. Število mest je omejeno, zato pohiti s prijavami.

Se vidimo,

Ekipa Sindikata Mladi plus in Študentske svetovalnice

Kontakti: info@mladiplus.si, Facebook, Twitter