Delomrzneži, kaviar socialisti, združimo se! – Borbeno tudi v leto 2021

Na Sindikatu Mladi plus smo ustvarili koledar za leto 2021. To ni čisto običajen koledar, ampak je zasnovan tematsko – v povezavi z našimi sindikalnimi in delavskimi temami.

Stenski koledar poleg svoje praktičnosti nudi tudi pregled nekaterih pomembnejših poglavij iz dolge zgodovine delavskih bojev. Vsak mesec boste lahko uzrli lično oblikovane slike, strani starih časnikov, ki popisujejo različne relevantne dogodke, in zanimive plakate, ob katerih se boste lahko seznanili s pomembnimi delavskimi utrinki, ki so oblikovali tudi našo polpreteklo zgodovino in še vedno vplivajo na naš vsakdan.

Koledar bomo podarili vsem članicam in članom, ki se boste na novo včlanili v naš sindikat ali pa obnovili svoje članstvo tudi v letu 2021.

Vabimo vas, da se nam tudi naslednje leto pridružite v skupnem boju za izboljšanje položaja mladih ter drugih delavk in delavcev. Le združeni, povezani in solidarni smo lahko močnejši. In s tem uspešnejši pri svojem delu!

Več o tem, kako postani naš član oziroma članica, je mogoče prebrati na spodnji povezavi:

Zakaj postati naš član/članica

Vsem, ki boste članarino poravnali do konca leta 2020, bo ta veljala tudi celotno leto 2021.

Koledar ni na prodaj, a bomo nekaj izvodov namenili tudi tistim, ki nas želite podpreti in nam tudi tako pomagati pri našem delu. Če bi želeli prejeti svoj izvod, nam pišite na info@mladiplus.si.