Pomembne so vaše zgodbe! – 10. septembra vabimo na posvetovanje za mlade brezposelne

Kar 62 odstotkov mladih brezposelnih, prijavljenih na zavodu za zaposlovanje, ne pozna ukrepov aktivne politike zaposlovanja, ki so za brezposelne ključnega pomena. Si med njimi tudi ti?

Vse mlade brezposelne vabimo, da z nami delite svojo izkušnjo brezposelnosti in se nam v četrtek, 10. septembra 2020, ob 13:00 pridružite na posvetovanju, ki ga bomo pripravili na v Domu sindikatov na Dalmatinovi 4 v Ljubljani.

Gre za prvo od posvetovanj, ki jih bomo izvedli po vsej Sloveniji. Na posvetovanju bo mogoče izvedeti vse o pravicah brezposelnih, o programih aktivne politike zaposlovanja in Jamstva za mlade. Prav tako bo možno podati svoje mnenje o omenjenih temah in predstaviti lastno izkušnjo brezposelnosti. Tvoja zgodba pa bo eden od kamenčkov v mozaiku, ki nam bo pomagal vplivati na spremembe politike zaposlovanja in programov za brezposelne.

Posvetovanje bomo izvedli v sklopu projekta Delam, nimam za burek, ki ga financira program Erasmus+. Več o rezultatih spletne ankete projekta, iz katere je zgornji podatek, pa lahko izveste tukaj.

Zaradi zagotavljanja primernih ukrepov ob izbruhu novega koronavirusa vas vljudno naprošamo, da se na dogodek prijavite prek spletnega obrazca.