Priporočamo: soba pobega o izkoriščanju delavcev

Priporočamo obisk sobe pobega (escape room) o izkoriščanju delavcev, ki jo je že tretje leto zapored pripravila ekipa socialnega marketinga Iz principa, ki je del združenja Drogart.

Ker smo iz omenjene sobe pobega smo dvakrat uspešno pobegnili tudi pri Sindikatu Mladi plus, lahko potrdimo, da je nedvomno vredna obiska.

Še zadnja priložnost za obisk originalnega pop-up escape rooma, s katerim ozaveščamo o vedno večji problematiki izkoriščanja delavcev! Brezplačno ozaveščevalno sobo pobega, ki smo jo prvič odprli leta 2017, je doslej obiskalo že več kot 750 ljudi. Na željo vseh, ki niso prišli na vrsto, jo odpiramo še zadnjič. Pohitite in se prijavite na escape@drogart.org.

V enourni igri, katere cilj je priti iz izkoriščevalskega okolja, se soočite z dejstvi grobega izkoriščanja delavskih pravic, neplačevanja opravljenega dela, zaposlovanja na črno, težav prekarnega dela, psihičnih in fizičnih zlorab delavcev ter prisilnega dela. V takšne situacije lahko pademo vsi. Pa znamo tudi priti iz njih?

Vir: socialni marketing Iz principa

Več informacij o sobi pobega je dostopnih tukaj, nekaj foto-utrinkov iz escape rooma pa si je mogoče ogledati tu.