Prijavi se v sobo pobega in pobegni pred kršitvami na trgu dela!

Prijavi se in izberi termin!

Piše se leto 2022. Trg dela je za mlade neizprosen. Pričakovanja delodajalcev so nerealna. Izkoriščani smo kot poceni delovna sila, delamo vedno več za manj denarja. Epidemija je naredila še dodatno škodo. Zaradi vojne v Ukrajini in inflacije so osnovne dobrine še bolj nedosegljive. Mladi se na trgu dela borimo z diskriminacijo in nestabilnimi oblikami dela. Dostojna zaposlitev in z njo dostojno življenje je bolj utopija kot realnost. 

Iz tega se lahko rešimo le s tvojo pomočjo! Spoznaj kršitve, s katerimi se srečujemo mladi in najdi ključ do rešitve, kako pobegniti pred njimi.

Na Sindikatu Mladi plus bomo 7. oktobra odprli sobo pobega, t. i. Escape Room z naslovom Pobegni pred kršitvami na trgu dela. Zasnovali smo ga na podlagi resničnih zgodb mladih. V ekipah boste reševali izzive, uganke in naloge, vse z namenom, da na koncu pobegnete iz temačne sobe, ki simbolizira trg dela, prepreden z minskim poljem goljufij, izigravanja in zlorab. 

To je enkratna priložnost, da na zabaven način s prijatelji spoznate kršitve na trgu dela, rešite uganke, pobegnete iz sobe in kršitve odvržete na smetišče zgodovine!

Soba pobega bo na naslovu Rimska 3, Ljubljana odprta vsak dan od 7. oktobra do 23. oktobra 2022 od 10:00 do 20:00 (pet terminov dan). 

Sodelujejo lahko ekipe v sestavi od 3 do 6 oseb. Primarno je namenjena mladim v starosti od trinajst do trideset let. 

Če nimaš svoje ekipe, nam piši na IG, FB ali info@mladiplus.si in povezali te bomo v skupino.

Za udeležbo ni potrebno nobeno predhodno znanje ali fizična sposobnost.

Prijavi se in izberi termin!

VSTOP PROST!