Na Sindikatu Mladi plus zaposlujemo! – Iščemo mladinskega delavca – vodjo projekta (m/ž)

Iščemo novega sodelavca oziroma sodelavko! Ali z drugimi besedami: na Sindikatu Mladi plus zaposlujemo. Te veseli projektno delo in so ti blizu sindikalne vsebine? Potem si pravi/a za nas.

Spodaj lahko najdeš priponko z razpisom za delovno mesto v naši organizaciji. Za dodatne informacije o razpisu smo dosegljivi na info@mladiplus.si ali po telefonu na 040 672 646, vsak delovni dan med 11:00 in 15:00.

V okviru javnega razpisa ministrstva za izobraževanje, znanost in šport »Z mladinskim delom proti prekarnosti mladih« objavljamo prosto delovno mesto za mladinskega delavca – vodjo projekta (m/ž).

Mladinski delavec – vodja projekta bo vodil_a  dve leti in 7 mesecev trajajoč projekt, pri tem pa bo zadolžen_a za celotno vodenje projekta ter za izvedbo vseh projektnih aktivnosti. Zaposlitev bo za polni delovni čas (40 ur na teden), in sicer za določen čas (gre za projektno delo) – 2 leti in 7 mesecev (od 1. junija 2024 do 31. decebra 2026). Mladinski delavec – vodja projekta bo prav tako skrbel_a za vestno in redno poročanje o projektu, vnašanje zahtevkov za izplačilo ter za finančno vodenje projekta.

“Razpis za mladinskega delavca – vodjo projekta (m/ž) Sindikata Mladi plus je dostopen tukaj. Na tej povezavi pa najdeš obrazec z naslovom »Prijava za mladinski delavec – vodja projekta (m/ž) Sindikata Mladi plus«, ki je priloga tega razpisa.

Rok za prijavo je 14. maj 2024, kandidat_ka pa mora biti na razpolago v predvidenih terminih za razgovore in testiranje, in sicer med 15. majem in 17. majem 2024.”

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.