Na naslednjih 10 let! Delimo pregled našega minulega dela in doseženih uspehov ter pogledujemo v novo leto

Ob deseti obletnici delovanja Sindikata Mladi plus, ki jo obeležujemo letos, smo pripravili pregled našega dela in doseženih uspehov.

Vabimo vas, da se nam tudi naslednje leto pridružite pri skupnem boju za izboljšanje položaja mladih ter drugih delavk in delavcev. Le združeni, povezani in solidarni smo namreč lahko močnejši.

V Sindikat Mladi plus je včlanjenih več kot 1000 mladih iz vse Slovenije. Nudimo jim pravno, davčno in karierno svetovanje, pravno zastopstvo in možnost sodelovanja ter angažmaja pri naših sindikalnih aktivnostih. Letno v povprečju opravimo 150 pravnih svetovanj, a srednjih šolah, fakultetah, v mladinskih centrih in v sodelovanju z različnimi organizacijami izvajamo brezplačne izobraževalne delavnice (o različnih oblikah dela in pravicah, povezanih z njimi, o vsem, kar morate vedeti, preden podpišete pogodbo o zaposlitvi, o tem, kako prepoznati kršitve na trgu dela in še mnoge druge), s katerimi želimo mlade ob prehodu v svet dela opolnomočiti z relevantnimi informacijami. Ustvarjamo tiskovine in publikacije, s katerimi na mladim prijazen način predstavljamo različne tematike, predvsem s področja izobraževanja in dela. Aktivno pridobivamo stališča mladih, jih zastopamo in se borimo za sistemsko izboljšanje položaja mladih na trgu dela in v družbi.

 

Kaj pa članarina?

Vsem, ki boste članarino poravnali do konca leta 2021, bo ta veljala tudi celotno leto 2022.

Članarina v Sindikatu Mladi plus znaša 15 evrov letno. Članarino poravnaš v enkratnem znesku na tekoči račun sindikata. Ne pozabi navesti svojega imena, priimka in številke članske izkaznice, če jo že imaš. Vse dodatne informacije in pojasnila dobiš na elektronskem naslovu info@mladiplus.si. Vsi naši člani in članice imajo tudi vse ugodnosti, ki jih prinaša članstvo v Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije.

Še podatki za plačilo:

Prejemnik: Sindikat Mladi Plus, Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 6100 0001 6154 048 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Namen plačila: Plačilo članarine + ime in priimek (OBVEZNO!)
Sklic/Referenca: SI00-3214001

Izpolni PRIJAVNICO in se nam pridruži!

Če pa bi želel, želela naše delo podpreti s simbolično donacijo, lahko to storiš z nakazilom na TRR: SI56 6100 0000 2988 917 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA), namen: donacija, koda namena pa: CHAR – Dobrodelno plačilo.