Izbiramo novo vodstvo in vabimo na praznovanje našega desetega rojstnega dne! – PRESTAVLJENO

Že dve leti minevata od zadnje konference Sindikata Mladi plus in čas je, da se zopet srečamo ter začrtamo cilje za skupno delovanje v prihodnosti. Konferenca sindikata predstavlja najvišji organ organizacije, ki potrjuje poročila o preteklem delu, postavlja smernice za naprej in voli vodstvo sindikata.

Naslednja konferenca bo potekala 17. novembra 2021 ob 13:00, in sicer v Slovenskem mladinskem gledališču na Vilharjevi 11 v Ljubljani.

Vabimo te, da se nam pridružiš. Na konferenco so vabljeni vsi člani in članice Sindikata Mladi plus, podporniki in simpatizerji. Gre za priložnost, da se srečamo, ovrednotimo preteklo delo in izmenjamo poglede na prihodnost.

Na konferenci bomo izvedli tudi volitve za novo vodstvo Sindikata Mladi plus. Izvolili bomo:

  • 5 članov/članic izvršnega odbora s predsednikom/predsednico na čelu,
  • 3 člane/članice nadzornega odbora.

Če želiš na konferenci sodelovati kot delegatka oziroma delegat, nam to sporoči do 31. oktobra 2012, in sicer tako, da izpolniš prijavnico, dostopno tukaj. Delegatke in delegati bodo na konferenci potrdili poročilo o delovanju zadnjih dveh let in nato izvolili novo vodstvo organizacije.

Če želiš kandidirati za katero od omenjenih mest, pošlji svojo kandidaturo do 31. oktobra 2021 na info@mladiplus.si. Kandidatura naj vsebuje tvoje osebne podatke, naziv mesta, na katerega kandidiraš (izvršni ali nadzorni odbor), tvoj življenjepis in motivacijsko pismo, v katerem opredeli svoj interes in področja, na katerih želiš delati, oziroma kakšno idejo ali dve za prihodnost.

Nadaljnje informacije sledijo po zaključku prijav na konferenco. V primeru kakršnihkoli vprašanj se oglasi na zgoraj navedeni elektronski naslov.


Praznuj z nami!

Sindikat Mladi plus letos obeležuje prvo desetletje obstoja in delovanja. V teh desetih letih smo bili zelo aktivni na področju položaja mladih in delavskih pravic ter uspešno združevali delovanje na področju mladine s sindikalizmom. Skupaj z vami smo se borili za izboljšanje položaja mladih pri nas, opozarjali na kršitve delovne zakonodaje in se zavzemali za spremembe, ki bi izboljšale življenja vseh nas, še posebej pa mladih. Zato vas lepo vabimo, da se nam pridružite na praznovanju našega 10. rojstnega dne!

Pozor! Praznovanje desetletnice Sindikata Mladi plus smo žal prisiljeni PRESTAVITI. Kot verjetno veste, so trenutne epidemiološke razmere v državi zelo zaskrbljujoče, zato smo se odločili, da s praznovanjem počakamo na bolj ugoden in varen čas za druženje. O novem terminu vas bomo pravočasno obvestili in upamo, da se boste tudi takrat lahko udeležili našega dogodka. Konferenco, na kateri bomo izvolili novo vodstvo sindikata, pa bomo v sredo, 17. novembra, organizirali prek spleta. Pazite nase, ostanite zdravi in se vidimo ob bolj ugodnem času.

Praznovali ga bomo v sredo, 17. novembra 2021 od 14:00 naprej, in sicer v prostorih Slovenskega mladinskega gledališča (Vilharjeva ul. 11, Ljubljana).

Prijave na dogodek zbiramo do 10. novembra na tej povezavi.