Vabimo v Maribor! Na posvetovanje o kakovostnih praksah

Med opravljanjem prakse je povračilo stroškov prevoza dobilo le 30 odstotkov, povračilo stroškov prehrane pa le 41 odstotkov udeležencev (Raziskava Prakse v praksi, december 2020).

S kakšnimi težavami se soočajo mladi pri opravljanju praktičnega usposabljanja pri delodajalcu? Ali to služi svojemu namenu – krepitvi kompetenc, spoznavanju dela v podjetju, pridobivanju novih znanj? Kakšne so vaše izkušnje s prakso?

Na Sindikatu Mladi plus se zavzemamo za izboljšanje razmer na področju praks v Sloveniji, zato te vabimo, da se nam pridružiš na posvetovanju o kakovostnih praksah, ki bo potekalo 24. junija 2021, in sicer od 17:00 dalje v ŠTUKU na Gosposvetski cesti 83 v Mariboru.

Predstavili bomo rezultate raziskave o praksah, ki smo jo izvedli decembra lani, ureditev praktičnega usposabljanja pri nas, predvsem pa nas bodo zanimale vaše izkušnje. Kaj deluje dobro? Kaj bi lahko bilo bolje urejeno? Katere izboljšave na področju praks bi predlagali?
Na posvetovanje, ki bo eno od številnih, ki jih na Sindikatu Mladi plus v okviru projekta Posvetovanja o kakovostnih praksah pripravljamo po vsej Sloveniji, se prijaviš na tej povezavi.
Projekt financira program Erasmus+: Mladi v akciji.