Mlade komunikatorke proti brezposelnosti mladih – Vabimo na spletni dogodek

Mladi, ki vstopamo na trg dela se soočamo z vedno manjšimi možnostmi varne zaposlitve in smo primorani delati prekarno. Zaposlovalci zaradi nižanja stroškov ne ponujajo varnih oblik dela, zato smo mladi soočeni z nemogočimi pogoji za zaposlitev kot na primer več let izkušenj na specifičnih področjih, fleksibilnost, neprestana razpoložljivost ipd.

Dogodek je namenjen vsem mladim iz goriške regije, v procesu zaključevanja študija ali tistim, ki že imajo diplomo v roki in obupujejo nad klavrnimi razmerami na trgu dela. Na njem bomo razpravljali o problematiki zaposlovanja mladih na področju nevladnih organizacij, z nami pa bodo predstavnice Sindikata Mladi Plus ter komunikatorke, ki bodo vodile pogovor s predstavniki nevladnih organizacij iz goriške regije. Z nami bosta tudi Mojca Špacapan, svetovalka iz Ljudske Univerze Nova Gorica, in Darian Krpan iz fundacije BiT Planota.
Spletni dogodek se bo odvil 23. junija 2021 ob 17:00. Če bi se ga radi udeležili, vas vabimo, da se čim prej prijavite prek tega enostavnega obrazca.
Dogodek organiziramo udeleženke usposabljanja za komunikatorke, v sklopu projekta Katalizatorji družbenih sprememb – zaposlovanje mladih za družbene spremembe.