Vabimo na usposabljanje za komunikatorje in komunikatorke! Julija v Ljubljani!

Si mlada oseba stara med 15 in 29 let, trenutno brezposelna ali pa delaš prekarno – preko študentske napotnice, avtorske pogodbe, honorarno, na črno? Bi te veselilo delo v organizacijah, ki aktivno delujejo na področju spreminjanja družbe? Te zanima pridobivanje znanj in veščin komunikatorja_ke?

Potem se prijavi na naše usposabljanje v sklopu projekta Katalizatorji – zaposlovanje mladih za družbene spremembe!

Na usposabljanju za komunikatorje in komunikatorke, ki traja 100 ur in je brezplačno, se boste seznanili z delovanjem organizacij civilne družbe, pripravili komunikacijski načrt, snovali komunikacijsko kampanjo, se spoznali s komunikacijskimi kanali in komuniciranjem z mediji ter se preizkusili v javnem nastopanju. Z vami bodo izkušeni mladinski trenerji in trenerke iz Mladinskega centra Ormož, Mladinskega centra Postojna, Mladinskega centra Dravinjske doline, Sindikata Mladi plus in Kulturno-izobraževalnega društva PINA. Več o programu in izvajalcih lahko preberete na naši spletni strani. V Ljubljani začnemo 5. julija, zaključili pa bomo 23. julija 2021. Dobivali se bomo na Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije, Dalmatinova ulica 4, Ljubljana.

Več o vsebini usposabljanja, o posamičnih modulih in izvajalcih lahko prebereš tukaj. Prijave zbiramo na tej povezavi. Če želiš biti ves čas na tekočem, se prijavi na naš obvestilnik. Za vsa vprašanja smo na voljo tudi prek elektronske pošte: ursa@mladiplus.si ali mojca@mladiplus.si.