Katalizatorji spet v Ormožu in Novi Gorici!

Obveščamo vas, da bomo kmalu začeli z izvajanjem usposabljanj za komunikatorje in komunikatorke v sklopu našega projekta Katalizatorji družbenih sprememb.

Na usposabljanju, ki traja 100 ur in je brezplačno, se boste seznanili z delovanjem organizacij civilne družbe, pripravili komunikacijski načrt, snovali komunikacijsko kampanjo, se spoznali s komunikacijskimi kanali in komuniciranjem z medijem ter se preizkusili v javnem nastopanju. Z vami bodo izkušeni mladinski trenerji in trenerke iz Mladinskega centra Ormož, Mladinskega centra Postojna, Mladinskega centra Dravinjske doline, Sindikata Mladi plus in Kulturno-izobraževalnega društva PINA. Več o programu in izvajalcih lahko izveste na spletni strani projekta.

Z izvajanjem usposabljanj za komunikatorje in komunikatorke bomo začeli v Ormožu, v ponedeljek, 19. 4. 2021, usposabljanje pa bo trajalo do 14. 5. 2021 (med 3 do 5 srečanj na teden, v trajanju med 5 in 7 ur).

Druga izvedba tega usposabljanja bo v Novi Gorici. Začnemo 3. 5. 2021, trajalo pa bo do 28. 5. 2021 (med 3 do 5 srečanj na teden, v trajanju med 5 in 7 ur).

Zaenkrat obe izvedbi načrtujemo prek aplikacije Zoom, če pa se bodo ukrepi za omejevanje širjenja epidemije v vmesnem času sprostili, se bomo skupaj pogovorili o možnostih prehoda na izvedbo v živo.

Prijave za obe izvedbi sprejemamo na tej povezavi. Če vas zanima izvedba v katerem drugem kraju (Koper, Ljubljana, Postojna ali Slovenske Konjice), lahko to označite v prijavi, o terminu začetka pa vas bomo obvestili naknadno.