Rezervirajte si 4. in 5. marec! – Prihajata dneva (virtualno) odprtih vrat Sindikata Mladi plus

Delaš prek študentske napotnice, pa nimaš plačanega uvajanja? Ne veš, kaj je s pokojninsko dobo? Si brez dela, pa ti ni jasno, kakšne pravice ti pripadajo kot brezposelni osebi? Ti že več kot dve leti verižijo pogodbe o zaposlitvi za določen čas? Te zanima vse o vajeništvu, pa ne veš, na koga se obrniti? Zahtevajo od tebe, da odpreš espe, namesto da bi ti dali pogodbo o zaposlitvi? Ne veš, kje sploh poiskati informacije? Ali si preprosto samo želiš izvedeti več o sindikalnem organiziranju in Sindikatu Mladi Plus?

Na Sindikatu Mladi plus bomo ta teden sodelovali na dnevih odprtih vrat, ki jih organizira Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, katere del smo. Zato bomo v četrtek, 4., in v petek, 5. marca, organizirali dan odprtih vrat, na katerem bomo odgovarjali na vaša vprašanja o delavskih in socialnih pravicah, težavah, ki vas tarejo, problemih, za katere ne najdete rešitve in podobno. Zaradi vsem znanih epidemioloških razmer bomo dogodek izpeljali v online obliki. Tako lahko svoja vprašanja (in vse drugo, kar vas zanima) pošljete na info@mladiplus.si ali pa nas pokličete na 01 43 41 267. Na telefonski številki bomo dosegljivi med 9. in 14. uro.

Če menite, da ste se znašli v bolj kompleksnem, zahtevnem položaju, smo vam po predhodnem dogovoru na voljo tudi za individualen sestanek prek Zooma.

Ta teden bomo na naših profilih na družbenih omrežjih objavljali vsebine, povezane s sindikalnim svetovanje, prebrali pa boste lahko tudi nekaj kolumn, ki so jih napisale naše članice oziroma člani. Tako bomo mladim ponudili vpogled v delovanje sindikalnih struktur in prispevali k njihovemu razumevanju.

Pridružite se nam na dnevu odprtih vrat in se informirajte o pravicah, ki vam pripadajo!