Katalizatorji vabijo: Pridruži se usposabljanju za komunikatorke in komunikatorje

Si mlada oseba, stara med 15 in 29 let, trenutno brezposelna ali pa delaš prekarno – prek študentske napotnice, avtorske pogodbe, honorarno, na črno? Bi te veselilo delo v organizacijah, ki aktivno delujejo na področju spreminjanja družbe? Te zanima pridobivanje znanj in veščin komunikatorja oziroma komunikatorke? Potem se prijavi na naše usposabljanje v sklopu projekta Katalizatorji – zaposlovanje mladih za družbene spremembe!

Katalizatorji družbenih sprememb je projekt, v sklopu katerega bomo mlade usposabljali za opravljanje dela komunikatorjev oziroma komunikatork v organizacijah civilne družbe. Gre za enega od kadrovskih profilov, ki organizacijam civilne družbe trenutno najbolj primanjkuje.

Usposabljanje bo potekalo v sedmih modulih, skupno bo trajalo 100 ur, izvedbo pa bomo ponovili v šestih slovenskih krajih: v Ormožu, Slovenskih Konjicah, Ljubljani, Postojni, Kopru in Novi Gorici. Izvajali jih bomo konzorcijski partnerji projekta: Sindikat Mladi Plus, KID PINA, MC Ormož, MC Postojna in MC Dravinjske dolineUdeležba na usposabljanju je seveda brezplačna.

Na usposabljanju boste pridobili dragoceno znanje o organizacijah civilne družbe, družbenih izzivih, s katerimi se ukvarjajo, naučili se boste smiselno uporabljati različna komunikacijska orodja, pripraviti komunikacijski načrt, snovati komunikacijsko kampanjo, posebej pa se bomo osredotočili še na komuniciranje z mediji in javno nastopanje.

Termini usposabljanj po različnih slovenskih krajih bodo znani naknadno, saj se prilagajamo epidemiološkim razmeram pri nas. Takoj ko bo mogoče zbiranje več oseb v zaprtih prostorih, bomo začeli z izvajanjem, k prijavi pa vas vabimo že zdaj, saj bo število mest omejeno. O začetku izvedbe vas bomo obvestili približno dva tedna prej.

Če se najdete v napisanem, se na naše usposabljanje prijavite na tej povezavi.

Pridružite se nam in poiščite svoj prostor med Katalizatorji družbenih sprememb!