Na Sindikatu Mladi plus zaposlujemo! – Iščemo strokovno sodelavko (m/ž) za delo na projektu Katalizatorji

Iščemo novega sodelavca oziroma sodelavko! Ali z drugimi besedami: na Sindikatu Mladi plus zaposlujemo. Te veseli projektno delo in so ti blizu sindikalne vsebine? Potem si pravi/a za nas.

Spodaj lahko najdeš priponko z razpisom za delovno mesto v naši organizaciji. Za dodatne informacije o razpisu smo dosegljivi na info@mladiplus.si ali po telefonu na 01 434 12 67 med 10:00 in 15:00.

V okviru javnega razpisa ministrstva za izobraževanje, znanost in šport »Krepitev kompetenc mladih skozi aktivno državljanstvo za večjo zaposljivost« objavljamo prosto delovno mesto strokovne_ga sodelavke_ca (m/ž).

Strokovna sodelavka bo nadomeščala porodniško odsotnost za do konca tekočega projekta Katalizatorji. Pri tem bo zadolžen_a za sodelovanje z vodjo projekta, sodelovanje s partnerji ter za izvedbo vseh projektnih aktivnosti. Zaposlitev bo za polni delovni čas (40 ur na teden), in sicer za določen čas (gre za projektno delo) – približno 8 mesecev (od februarja 2020 do 30. septembra 2021). Strokovna sodelavka bo prav tako skrbel_a za vestno in redno poročanje o projektu, vnašanje zahtevkov za izplačilo ter za finančno vodenje projekta.

Rok za prijavo je petek, 15. 1. 2021. Razpis za prosto delovno mesto strokovne sodelavke lahko najdete tukaj, prijavni obrazec pa na tej povezavi.