Vse najboljše! Zveza svobodnih sindikatov Slovenije obeležuje trideseto obletnico delovanja

Na današnji dan pred tridesetimi leti je bila ustanovljena Zveza svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS), katere del je od leta 2011, ko je bil ustanovljen, tudi Sindikat Mladi plus.

Takole so danes zapisali v naši največji sindikalni organizaciji: »Če kdaj, je v teh kriznih trenutkih taka obletnica priložnost za pogled nazaj, na vse bitke in boje, dosežke in uspehe, napake in nauke, predvsem pa vrednote, ki smo jih in jih bomo vedno zagovarjali. 30. rojstni dan praznujemo maksimalno delovno! Med vami, na terenu, na številnih usklajevanjih in v pripravi odgovorov za vse, ki se te dni obračate na nas. Mnogo vas je in za vse si bomo vzeli čas, vsem bomo prisluhnili, vsem pomagali. Ker, če kdaj, nam je danes vsem jasno: Skupaj in povezani zmoremo več! Pred tridesetimi leti je bil slogan kongresa “Zame gre, za moje delo, znanje in pravičnost!” Danes lahko zapišemo isto! Vse najboljše, ZSSS, vse najboljše člani, članice, delavke in delavci!«

Čestitkam se seveda pridružujemo tudi na Sindikatu Mladi plus, vas pa vabimo k branju naslednjega rojstnodnevnega zapisa:

Vse najboljše! ZSSS obeležuje trideseto obletnico delovanja

Vabljeni tudi k ogledu naslednjih dveh prispevkov:

Trideset let delovanja ZSSS v sliki in besedi (1. del)

Trideset let delovanja ZSSS v sliki in besedi (2. del)