Na Sindikatu Mladi plus zaposlujemo! – Iščemo vodjo projekta (m/ž)

Iščemo novega sodelavca oziroma sodelavko! Ali z drugimi besedami: na Sindikatu Mladi plus zaposlujemo. Te veseli projektno delo in so ti blizu sindikalne vsebine? Potem si pravi/a za nas.

Spodaj lahko najdeš priponko z razpisom za delovno mesto v naši organizaciji. Za dodatne informacije o razpisu smo dosegljivi na info@mladiplus.si ali po telefonu na 01 434 12 67 med 10:00 in 15:00.

V okviru javnega razpisa ministrstva za izobraževanje, znanost in šport »Krepitev kompetenc mladih skozi aktivno državljanstvo za večjo zaposljivost« objavljamo prosto delovno mesto vodje projekta (m/ž).

Vodja projekta bo vodil_a  devetnajstmesečni projekt, pri tem pa bo zadolžen_a za celotno vodenje projekta, sodelovanje s strokovnim sodelavcem/sodelavko projekta, sodelovanje s partnerji ter za izvedbo vseh projektnih aktivnosti. Zaposlitev bo za polni delovni čas (40 ur na teden), in sicer za določen čas (gre za projektno delo) – 19 mesecev (od. 1. februarja 2020 do 30. septembra 2021). Vodja projekta bo prav tako skrbel_a za vestno in redno poročanje o projektu, vnašanje zahtevkov za izplačilo ter za finančno vodenje projekta.

Razpis za vodjo projekta (m/ž) Sindikata Mladi plus je dostopen tukaj. Na tej povezavi pa najdeš obrazec z naslovom »Prijava za vodjo projekta (m/ž) Sindikata Mladi plus«, ki je priloga tega razpisa.

Rok za prijavo je 16. januar 2020, kandidat_ka pa mora biti na razpolago v predvidenih terminih za razgovore in testiranje, in sicer med 20. januarjem in 24. januarjem 2020.