Gremo v kino! S Sindikatom Mladi plus do brezplačnih vstopnic za posebno projekcijo filma Ne bom več luzerka

V veliko veselje nam je, da lahko za 7. oktober 2019, svetovni dan dostojnega dela, v sodelovanju z ljubljanskim mestnim kinom Kinodvor in Kinotripom, Kinodvorovim filmskim programom mladi za mlade, napovemo posebno projekcijo uspešnega slovenskega filma Ne bom več luzerka, ki z veliko mero humorja dobro pokaže velike in majhne težave mlade generacije danes, ujete na razpotju med šolanjem, delom, domom in tujino.

Po filmu pripravljamo pogovor z režiserko filma Uršo Menart in Teo Jarc, predsednico Sindikata Mladi plus, pri katerem bodo sodelovali tudi tisti, ki se je film najbolj tiče, to pa so prav – mladi.

Posebna projekcija filma Ne bom več luzerka bo v Kinodvoru na sporedu v ponedeljek, 7. oktobra 2019, ob 15:30. Več o samem filmu je mogoče izvedeti tukaj.

Kako do brezplačnih vstopnic za ogled filma?

Desetim novim članom/članicam, ki se bodo do 1. 10. 2019 včlanili v Sindikat Mladi plus, bomo podelili po dve vstopnici za brezplačen ogled filma. Če bo treba, bomo prejemnike brezplačnih vstopnic določili z žrebom.

Kako se lahko včlaniš? Tako, da klikneš sem.

Brez skrbi, tudi naši že obstoječi člani oziroma članice bodo lahko prišli do brezplačnih vstopnic, in sicer prek sindikalnih kvizov, s katerimi smo na našem Facebook profilu že začeli. Stay tuned!