Fotkaj za 1. maj!

Na Sindikatu Mladi plus v drugi polovici aprila in na začetku organiziramo že tretjo edicijo Festivala ZA dostojno delo!, ena od njegovih aktivnost pa je tudi foto natečaj!

Vsi smo delavke in delavci, ne glede na to, kakšno delo opravljamo, kje ga opravljamo in v kakšni obliki zaposlitve delamo. Zato si vsi zaslužimo delavske pravice in dostojno delo, prvega in drugega maja pa praznovanje našega praznika.

Vabimo te, da prispevaš svojo fotko in z njo pokažeš, kaj ti pomeni praznik dela. Fotko opremi s hashtagoma #1maj in #mladiplus, jo do polnoči, 2. 5. 2018, objavi na Facebooku, Instagramu ali Twitterju in s stavkom ali dvema pojasni izbiro svojega motiva. Povej nam, kaj delaš ti in kako izgleda tvoje delo: kakšen je tvoj delovni prostor, sodelavci, ali na delo hodiš s kolesom, javnim prevozom, peš ali z avtom, ali je ponedeljek res najhujši dan v tednu, kaj je tvoja sanjska služba in podobno.

Vsak dan bomo izbrali eno fotografijo in jo nagradili z našo lično platneno vrečko ter priročno beležnico, s pomočjo katere boš lahko načrtoval_a naslednje skupne delavske boje

Lansko natečajniško bero si lahko ogledaš tukaj.

Vabljeni k sodelovanju! Veselimo se že vaših fotk! 🙂