Kam z mladimi na Jesenicah?

Z veseljem napovedujemo prvi dogodek regijskega odbora Gorenjska Sindikata Mladi plus. Sindikat Mladi Plus širi svoje regijsko delovanje, zato vse Gorenjke in Gorenjce ter tudi druge zainteresirane vabimo na prvi dogodek v organizaciji našega gorenjskega regijskega odbora, in sicer na Jesenice, v četrtek, 30.11., ob 18.00, v Hišo sreče na Cesti Maršala Tita 63.

Člani regijskega odbora organizirajo neformalno oziroma informativno srečanje v obliki diskusije, ki bo služila kot spoznavni večer za vse zainteresirane, saj v svoje vrste vabijo tudi druge mlade aktivistke in aktiviste, ki bi se jim radi želeli pridružiti na področju regijskega sindikalnega delovanja.

Pogovarjali se bomo o položaju mladih na Jesenicah in v okolici, iskali odgovore na vprašanje, kaj se dogaja z mladimi v naši regiji, zakaj se na Jesenicah in nasploh na Gorenjskem “nič” ne dogaja in poskušali s skupno močjo poiskati rešitve, kako stvari obrniti na bolje. Dogodek bo potekal na neformalen način – skozi pogovor in druženje v sproščenem vzdušju. Vabljeni ste torej vsi, ki bi nam s svojimi idejami pomagali bolje razumeti situacijo v naši regiji oziroma v tem primeru v mestu Jesenice.

Udeležbo lahko potrdite na gorenjska.sindikatmladiplus@gmail.com, kjer smo dosegljivi tudi za kakršnakoli vprašanja, pomisleke, ideje …

Se vidimo v četrtek, 30. 11.!