Dobimo se v Murski Soboti!

V okviru naše Potujoče šole sindikalizma, ki je del projekta Kažipot do dostojnega dela in s katero smo konec maja ter v prvi polovici junija gostovali v Murski Soboti, organiziramo še fotografski tečaj, ki bo potekal v okviru Igrivega parka, dela festivala Soboški dnevi, in sicer v naslednjih terminih: ponedeljek, 26.6. – 16h do 19h: teoretična predstavitev, torek, 27.6. – 16h do 19h: delo na terenu in sreda, 28.6. – 16h do 19h: postprodukcija. (Udeležba na tečaju je brezplačna, predhodna prijava pa ni potrebna).

Udeleženci in udeleženke bodo s fotografijami skušali zajeti tematiko položaja mladih danes, prekarnega in dostojnega dela, delavskih pravic, zaposlovanja in sindikalizma. Tečaj izvajamo v sodelovanju z Majo Škrbič, vodjo in koordinatorko Multimedijskega centra MIKK.

V petek, 30. 6. 2017, vas vabimo še na razstavo fotografij, ki bo ob 16h v Mikku.

Po razstavi pa glavno vlogo prevzamemo aktivisti in aktivistke Sindikata Mladi plus. (Tudi) V Pomurski regiji nameravamo ustanoviti regijski odbor.

Poznaš naše buče in bi jo komu še podelil? Bi opozarjal/a na kršitve v zaposlitvenih oglasih v okviru naše akcije Stop kršitvam? Mogoče pa te zanima spremljanje in komentiranje zakonodaje s področja dela, sociale, zdravstva in še marsikaj drugega, povezanega s sindikalizmom, z delavskim organiziranjem in bojem … Potem te vljudno vabimo, da se nam pridružiš v regijskem odboru Pomurje in prideš na naše uvodno (neformalno) srečanje naslednji petek (30. 6.), na katerem se bomo spoznali in zastavili cilje delovanja. V primeru kakršnihkoli vprašanj pa nam lahko pišeš tudi na info@mladiplus.si. Se vidimo! 😉