Fotkaj za 1.maj!

Na Sindikatu Mladi plus, v tednu pred 1. majem, organiziramo Festival ZA dostojno delo (več o samem festivalu si lahko prebereš tukaj), ena od aktivnost pa je tudi foto natečaj!

Vsi smo delavke in delavci, ne glede na to, kakšno delo opravljamo, kje ga opravljamo, in v kakšni obliki zaposlitve delamo. Zato si vsi zaslužimo delavske pravice in dostojno delo, prvega in drugega maja pa praznovanje našega praznika.

Vabimo te, da prispevaš svojo fotko in z njo pokažeš, kaj ti pomeni praznik dela. Fotko opremi s hashtagoma #1maj in #mladiplus, jo do 1. 5. 2017 objavi na Facebooku, Instagramu ali Twitterju in s stavkom ali dvema pojasni izbiro svojega motiva. Povej nam, kaj delaš ti in kako izgleda tvoje delo: kakšen je tvoj delovni prostor, sodelavci, ali na delo hodiš s kolesom, javnim prevozom, peš ali z avtom, ali je ponedeljek res najhujši dan v tednu, kaj je tvoja sanjska služba in podobno.

Vsak dan bomo nagradili eno fotografijo, in sicer z vstopnico za brezplačen voden ogled razstave Nikoli jim ni bilo bolje v Muzeju novejše zgodovine Slovenije.