Pozor, Sindi časti!

Sindi časti – neformalna srečanja, kjer naša aktivistka Sindi časti pijačo, znanje, informacije in zabavo.

Vsak mesec se bomo zbrali na Dalmatinovi 4 – ekipa Sindikata Mladi plus s člani sindikata in vsemi ostalimi, ki se želite naučiti česa novega ali spoznati z ljudmi, ki se soočajo s podobno situacijo kot ti in se družiti v prijetnem okolju. S srečanji želimo na Sindikatu Mladi plus zagotoviti vključujoč prostor za vse, ki ste dijaki, študenti, brezposelni, prekarni delavci in delavke ali pa se soočate z neprimernimi delovnimi pogoji.

Vsako srečanje bo sestavljeno iz dveh delov;  Najprej bo potekalo predavanje ali delavnica na izbrano temo, po tem pa bo priložnost za druženje in pijačo.

Prvo srečanje bo potekalo v četrtek, 16. februarja med 16. in 20. uro. na Dalmatinovi 4 v 6. nadstropju. Tema srečanja (16:00 – 18:00) bodo ‘Vsakodnevni projekti’. Pisanje in izvedba projektov je namreč postalo ključen del številnih delovnih obveznosti na različnih delovnih mestih, a tudi že samo načrtovanje naših vsakodnevnih aktivnosti lahko poteka na projektni način. To pomeni, da si svoje aktivnosti lažje in bolj jasno organiziramo ter tako (sploh v času preobremenjenosti, prekarnega dela in poskusov usklajevanja večih obveznosti) uspemo ohraniti čas za počitek. Če te torej zanimajo osnove projektnega dela, tako na delovnem mestu kot pri organizaciji lastnih aktivnosti sploh, se oglasi ob 16:00, sicer pa se nam lahko na klepetu in druženju pridružiš ob 18:00.

Vsa srečanja z nami in Sindi bodo potekala v neformalnem vzdušju in so namenjena tudi temu, da se med seboj spoznamo. Tam bo čas, da aktiviste in ožjo ekipo Sindikata Mladi plus povprašaš vse, kar te je kadarkoli zanimalo o nas, temah, ki jih naslavljamo, se dogovoriš za osebna svetovanja in hkrati predlagaš, katere teme bi Sindikat Mladi plus še moral nagovarjati, kaj te zanima, česa si želiš.

Se vidimo!

Save

Save

Save

Save