Cikel delavnic: Predstavitev različnih oblik dela – prva delavnica

V Sloveniji poznamo različne oblike dela – le te vam bomo predstavili na novem ciklu delavnic. Cikel je namenjen vsem, ki ne veste, katera od oblik dela je za vas najboljša. Prva delavnica bo potekala 4. februarja 2015 ob 18h. V kolikor že imate konkretna vprašanja nam jih lahko posredujete in na delavnici boste dobili odgovore!

Pri vsaki obliki dela bodo predstavljeni pravna podlaga za opravljanje dela, pogoji za začetek opravljanja dela, značilnosti dela, davčne obveznosti, pravice iz socialnega zavarovanja ter posebnosti posamezne oblike dela.

Na prvi delavnici bo predstavljeno:

– osebno dopolnilno delo,
– kratkotrajno delo,
– sosedska pomoč,
– sorodstvena pomoč,
– nujno delo,
– humanitarno delo, karitativno delo, delo za invalidske organizacije in prostovoljsko ter dobrodelno delo.

V kolikor imate že vnaprej pripravljena vprašanja, jih lahko pošljete na info@mladiplus.si in na delavnici boste izvedeli odgovore. Po delavnici pa bo obstajala tudi možnost individualnega svetovanja.

Delavnico bo vodil Tomaž Kuralt, Sindikat Mladi plus.

Datum in ura: sreda 4.2. 2015 ob 18h. Delavnica bo predvidoma trajala 60 minut.

Lokacija: Zveza svobodnih Sindikatov Slovenije (ZSSS), Dalmatinova 4, Ljubljana (poglej na zemljevidu)

Prijave: Delavnica je brezplačna za člane s plačano članarino ter plačljiva za vse ostale. Članarino ali plačilo delavnice lahko poravnate tudi neposredno pred delavnico in stane 12€ + 0,98€ za plačilo položnice (prosimo prinesite drobiž). Prijave sprejemamo do dneva pred delavnico na info@mladiplus.si. Ne čakaj, prijavi se:).