Predavanje Pasti dela v tujini

Zveza svobodnih Sindikatov Slovenije v okviru nadaljevanja projekta Decent project for decent work organizira predavanje z naslovom Pasti dela v tujini. Predavala bo Lea Kristan, univerzitetna diplomirana psihologinja in strokovna sodelavka Sindikata Mladi plus.

Ker se mladi na trgu dela v Sloveniji pogosto srečujejo s težkimi situacijami, jih vse več razmišlja o delu v tujini. Delo v tujini je lahko odlična izkušnja in referenca. Vendar pa se morajo mladi zavedati tudi pasti dela v tujini.

Če razmišljate o delu v tujini vas vabimo, da se udeležite predavanja v okviru nadaljevanja projekta Decent project for decent work. Predavateljica vam bo predstavila in se z vami pogovarjala o pomembnih vprašanjih, na katere si morate odgovoriti pred odhodom v tujino. Posvetili se boste tudi seznamu opravil pred odhodom v tujino ter možnim problemom, ki vam lahko izkušnjo v tujini pokvarijo.

Datum in ura: 19.11.2014 ob 18h

Lokacija: Kersnikova 6, 1000 Ljubljana (kletni prostori – kinodvorana)

Predava: Lea Kristan, univerzitetna diplomirana psihologinja in strokovna sodelavka Sindikata Mladi plus.

Prijave: Predavanje je brezplačno. Svojo udeležbo prosim potrdite na decent.project@sindikat-zsss.si. Prijave sprejemamo do dneva pred predavanjem. Ne čakaj, prijavi se.