Predavanje Jamstvo za mlade – od A do Ž

Če te zanima, kaj je zapisano v dokumentu Jamstvo za mlade, če bi rad izvedel več o posameznem ukrepu ali če bi si želel pripraviti svoj seznam vseh ukrepov, ki jih lahko predstaviš delodajalcu na razgovoru za delo, pridi na predavanje Jamstvo za mlade – od A do Ž, ki ga pripravljajo Info Škuc skupaj s Sindikatom Mladi plus, 22. septembra 2014 ob 17h, v ŠKUC-u (Stari trg 21, Ljubljana).

Dandanesi je iskanje zaposlitve svojevrstna bitka, v kateri so uspešni le redki, zato je toliko bolj pomembno, da poleg dobrega življenjepisa in motivacijskega pisma delodajalcu predstavimo tudi ukrepe in subvencije, ki nam pripradajo in zaradi katerih se bo delodajalec lažje odločil, da bo zaposlil prav nas.

Prvi izziv, Usposabljanje na delovnem mestu, Mentorske sheme za mlade, Oprostitev plačila prispevka delodajalca, Spodbude za zaposlovanje mladih v organizacijah v mladinskem sektorju… to je le nekaj ukrepov iz dokumenta Jamstvo za mlade, ki bi ga moral poznati vsak od nas. Eni od ukrepov se že izvajajo, eni se pripravljajo… prav vsi pa so namenjeni temu, da bi se mladi lažje zaposlili.

Če te torej zanima, kaj je zapisano v dokumentu Jamstvo za mlade, če bi rad izvedel več o posameznem ukrepu ali če bi si želel pripraviti svoj seznam vseh ukrepov, ki jih lahko predstaviš delodajalcu na razgovoru za delo, pridi na predavanje Jamstvo za mlade – od A do Ž, ki ga pripravljajo Info Škuc skupaj s Sindikatom Mladi plus.

Predavanje bo vodila Sanja Leban Trojar, predsednica Sindikata Mladi plus, ki je aktivno sodelovala v vseh fazah priprave dokumenta in ki vsakodnevno spremlja (in komentira) realizacijo posameznih ukrepov.

Prijave zbirajo:

po telefonu 01 421 31 42, 041 872 123
na info.skuc@guest.arnes.si.