Tvoje mnenje šteje!

V Sindikatu Mladi plus si bolj kot vse želimo – slišati tvoje mnenje, zato te vabimo, da se nam pridružiš in pomagaš spreminjati položaj mladih v Sloveniji – na boljše! Kako? Tako!

Imaš idejo, ki bi mladim lahko pomagala do zaposlitve? Želiš podati mnenje o samozaposlovanju? Si želiš deliti svojo izkušnjo o iskanju zaposlitve ali delu, ki si ga opravljal? Delaš preko pogodbe in si želiš, da bi bilo drugače? Si želiš, da bi tvoje podjetje zagotavljalo boljše delovne pogoje? Te zanima, kako lahko sam prispevaš h kreiranju boljših zaposlitvenih možnosti za mlade? Želiš aktivno sodelovati z nami ali nam posredovati svoje predloge? Bi pokritiziral delo politikov, gospodarstvenikov ali – naše ekipe?
Na Sindikatu Mladi plus si bolj kot vse želimo – slišati tvoje mnenje, zato te vabimo, da se nam pridružiš in pomagaš spreminjati položaj mladih v Sloveniji – na boljše!
Svoj predlog nam lahko posreduješ preko elektronske pošte info@mladiplus.si, komentar, predlog ali pobudo lahko pustiš tudi na enem od naših družabnih profilov: Twitter – @mladiplus in Facebook – @mladiplus.
Še bolj veseli te bomo osebno, na naših odprtih sestankih, kjer se pogovarjamo o aktualnih temah in skupaj iščemo konstruktivne rešitve. Vabljen, vsak četrtek, ob 18.00 v našo pisarno (5. nadstropje, soba 4), na Dalmatinovo 4 v Ljubljani. Več nas bo, več bomo vedeli in več naredili!
Naša ekipa vseskozi išče – aktivne, zvedave, konstruktivne mlade, ki jim ni vseeno in ki se znajo postaviti zase in za druge. Zato, ne oklevaj in pridi mimo. Nič hudega, če nisi naš član, vrata so odprta za vse.
Seveda bomo najbolj veseli novih članov, predvsem takih, ki bi s svojim znanjem in idejam prispevati k delu sindikata in izboljševanju položaja mladih. Izpolni pristopno izjavo in pošlji svoj življenjepis, s spremnim pismom, v katerem poveš, zakaj bi bil ravno ti primeren za našega novega sodelavca na – sanja@mladiplus.si. Z veseljem te povabimo na razgovor in preverimo možnosti sodelovanja!