Sindikat Mladi Plus – išče nove sodelavce!

Si mlad/a? Te zanima aktivna politika zaposlovanja mladih? Imaš svoje predloge, kako izboljšati položaj mladih? Želiš svoje izkušnje deliti z drugimi? Želiš pomagati? Si pripravljen/a svetovati, predavati, pisati, brati, se pogajati in ustvarjati?

Potem si mogoče pravi/a za nas:)

Iščemo namreč nove, mlade sodelavce, predvsem take, ki bi želeli svoje znanje in izkušnje deliti z mladimi in skupaj z nami sodelovati v kreiranju mladim prijaznih politik na področju zaposlovanja, dela, sociale, študija, sindikalnega organiziranja in izobraževanja.

Delo je občasno in fleksibilno, nekaj ur na teden, odvisno od potreb ekipe in samoiniciativnosti novih sodelavcev.

Prednost bodo imeli kandidati, ki imajo znanje s področja prava (študenti prava) in/ali izkušnje s študijem/delom v tujini.

Vsi, ki vas sodelovanje z nami zanima, nam na elektronski naslov sanja@mladiplus.si pošljite prijavo, ki ji OBVEZNO priložite življenjepis, v katerem navedete vse pretekle delovne izkušnje (tudi neformalne, jasno) in motivacijsko pismo, v katerem pojasnite, zakaj vas delo pri nas zanima. Prijav brez zahtevanih prilog ne bomo upoštevali.

Za dodatne informacije smo vam na razpolago preko e-pošte sanja@mladiplus.si ali osebno, vsak torek, med 13. in 15. uro v prostorih Sindikata Mladi Plus (Dalmatinova 4, 5. nadstropje, soba 1)

Prijave sprejemamo do 4. 4. 2014.