Sodobni načini dela: Coworking (predavanje 25. 2.)

Sindikat Mladi plus pripravlja novo predavanje na temo Coworking-a magistra Marka Orla, in sicer 25. 2. 2014 ob 17h. Predavanje je brezplačno, število mest pa je omejeno, zato so obvezne prijave na e-mail info@mladiplus.si.
Kdaj in kje?

Torek, 25. 2. 2014 ob 17.00 v prostorih Zveze svobodnih sindikatov Slovenije, Dalmatinova 4, Ljubljana (poglej na zemljevidu)
Kdo?

Predavanje bo vodil magister Marko Orel, strokovni sodelavec Sindikata Mladi plus.

Opis

Coworking je sodoben način dela, ki samozaposlenim in drugim profesionalcem omogoča, da si občasno ali stalno delijo “sodelavni” prostor z drugimi ustvarjalci iz svoje ali sorodnih panog. Vse več ljudi pri nas in po svetu je samozaposlenih ali dela v manjših (lastnih) podjetjih. Za nekatere posameznike je to svobodna izbira, spet druge pa je v to prisilila gospodarska situacija. Projekcije kažejo, da se bo delež tovrstne delovno aktivne populacije povečeval, zato se kaže nuja po vzpostavitvi ustreznega podpornega okolja. Predavatelj bo na predavanju predstavil osnove coworking-a, delovanje iniciative Sloveniacoworking in februarsko odprtje prvega večjega coworking prostora pri nas.

Obvezne prijave

Na info@mladiplus.si. Prijave sprejemamo do dneva pred predavanjem.