Vabilo na delavnico Kaj storiti, ko ostanem brez statusa?

Sindikat Mladi plus in Zavod Študentska svetovalnica vabita na delavnico ”Kaj storiti, ko ostanem brez statusa?”. Potekala bo v torek, 25. 9. 2012, ob 17h v Študentski hiši SRCe. Obvezna prijava na info@mladiplus.si.

Jesen je obdobje, ko mnogi študentje ostanete brez statusa, hkrati pa še nimate zagotovljene službe ali pa še niste dokončali študija. Kaj storiti, ko se znajdeš v takšni situaciji? Se prijaviti na Zavodu za zaposlovanje? Kdo mi plačuje zdravstveno zavarovanje? Naj se preselim nazaj k staršem? Kaj mi sploh preostane?

Delavnica je brezplačna za vse člane Sindikata Mladi plus, podpornike Študentske svetovalnice in ostale zainteresirane, vendar ob predhodni prijavi. Predhodna prijava na info@mladiplus.si, najkasneje en dan pred dogodkom – enostavno pošlji ime in priimek ter željo po udeležbi na e-mail. Število mest je omejeno, zato pohiti s prijavami.

Dostop do lokacije poglej na zemljevidu.

Delavnico vodi Dalia Cerovšek, sekretarka Sindikata Mladi plus in pravna svetovalka v Zavodu Študentska svetovalnica. Delavnica bo potekala od 17h do 18.30h.

Povabi še prijatelje in znance:) Se vidimo.

Ekipa Sindikata Mladi plus in Zavoda Študentska svetovalnica
Kontakti: info@mladiplus.si, Facebook, Twitter