Vabilo na delavnico »Ali lahko zaradi uporabe Facebooka izgubim službo?«

Sindikat Mladi plus organizira delavnico z naslovom »Ali lahko zaradi uporabe Facebooka izgubim službo?«. Potekala bo v torek, 12. 6. 2012, ob 18h v Domu sindikatov na Dalmatinovi 4 v Ljubljani. Predavata Goran Lukič in Sanja Leban Trojar. Obvezna prijava na info@mladiplus.si

Delavnica je brezplačna za vse člane Sindikata Mladi plus, sindikata študentov, dijakov in mladih brezposlenih. Prav tako je brezplačna za vse ostale zainteresirane, vendar ob predhodni prijavi. Predhodna prijava na info@mladiplus.si, najkasneje en dan pred dogodkom – enostavno pošlji ime in priimek ter željo po udeležbi na delavnici na naš e-mail. Število mest je omejeno, zato pohiti s prijavami.

Predavatelja: Goran Lukič je član IO Sindikata Mladi plus in svetovalec za socialno področje, trg dela in migracije ZSSS; Sanja Leban Trojar pa je predsednica Sindikata Mladi plus, bloggerka, twitterašica in strastna uporabnica socialnih omrežij.

Dostop do lokacije poglej na zemljevidu.

Predavatelja boš lahko povprašal/a tudi o vseh vprašanjih, ki te še bolj konkretno zanimajo. Svoje komentarje, pomisleke in vprašanja lahko že vnaprej objaviš na zidu našega Facebooka in s tem poskrbiš, da bodo zagotovo vključena v debato ter s tem sooblikuješ dogodek.

Povabi še prijatelje in znance. Se vidimo.

Ekipa Sindikata Mladi plus

Mail: info@mladiplus.si
Facebook