Sindikat Mladi plus vabi v svoje vrste!

Vabimo te, da postaneš del mlade ekipe, ki z izvajanjem različnih projektov, z zagovorništvom, s pripravo kampanj in s sodelovanjem v procesih odločanja, deluje na nacionalnem nivoju, obenem pa omogoča razvoj lastnih posameznikovih interesov in pobud ter nudi prijetno, tovariško delovno okolje.

Iščemo motivirane in radovedne mlade osebeaktivistke in aktiviste, soborke in soborce –, ki so jim blizu vrednote sindikalizma in delavskega organiziranja oziroma bi o njih rade izvedele več, obenem pa jih zanima boj za izboljšanje položaja mladih, predvsem na področju delovnih in socialnih pravic.

  •   Se vidiš v ZAGOVORNIŠTVU mladih, pri pogajanjih za izboljšanje zakonodaje na področju zaposlovanja mladih, pripravništev, sheme Jamstvo za mlade ter drugih ukrepov s področja delovne in socialne zakonodaje?
  •   Želiš postati AKTIVNI DEL  družbe, ki je na probleme pripravljen aktivno opozarjati tudi – na ulici, s pozivi, na protestih, v raznih aktivističnih akcijah in z udejstvovanjem na humanitarnih in drugih področjih?
  •  Bi morda želel_a našim članom POMAGATI reševati probleme, s katerimi se srečujejo pri izobraževanju, zaposlovanju ter iskanju dela? Bi se rad_a tudi sam_a opolnomočil_a ter izvajala različna svetovanja, izobraževanja in delavnice?
  • Rad_a PIŠEŠ in si kritičen_a do trenutnega dogajanja, s katerim smo mladi danes soočeni na trgu dela?

Pridruži se nam v skupnem boju za boljši prihodnost!

Ker verjamemo, da imamo mladi velik potencial, kopico idej ter si hkrati zaslužimo tudi sodelovanje v procesih odločanja, se zavzemamo za izboljšanje položaja mladih v Sloveniji, pri tem pa upamo, da se nam kmalu pridružiš tudi ti!

Delo na našem sindikatu načeloma poteka na aktivistični bazi, se pa vselej trudimo, da lahko za opravljeno delo zagotovimo tudi izplačilo honorarja. Načeloma je plačilo zagotovljeno za izvedbo projektov.

Smo te prepričali? Te zanima? Piši nam na info@mladiplus.si in dogovorili se bomo za spoznavni sestanek. Poziv je odprt do konca septembra.

POMEMBNO! Tale poziv je v namenjen VSEM potencialnim aktivistkam in aktivistom, ne glede na tvoj kraj bivanja. Na Sindikatu Mladi plus imamo namreč ustanovljene regijske odbore: trenutno imamo tovrstne odbore vzpostavljene v Mariboru, Kopru, Murski Soboti, Kranju, v Trbovljah in tudi v Novem mestu. Če si naš podpornik/ca in poznaš naše delo (ali pa iščeš način, kako postati aktiven) te vabimo, da se nam pridružiš tudi izven Ljubljane. Če še nismo prisotni v tvoji regiji in bi želel/a sodelovati z nami, nam to sporoči! Piši nam na info@mladiplus.si ali prek FB zasebnega sporočila in povezali te bomo z že vzpostavljenim regijskim odborom oziroma s tvojo pomočjo ustanovili novega.